Hyvä tietää

Markkinoilla on paljon tynnyrikauppiata, miksi valita juuri meidän KYLPYTYNNYRI ja TYNNYRISAUNA?

Me pystymme tarjoamaan laatua sopu hintaan.Useimmat tuotteemme eivät tarvitse edes rakennuslupaa. Tarkista asia kuntasi rakennuslupa viranomaisiltasi.TYNNYRISAUNAT on heti käyttövalmis! TYNNYRISAUNAT eri mitoilla,jokainen sauna on omanlaisensa käsityö.Meille on tärkeää vastata asiakkaan toiveisiin.Tynnyrisauna on pyörean muotoinen,mikä mahdollistaa kuumanlöylynsaamisenvähemillä ressursseilla.TYNNYRISAUNASSA ei ole nurkkia-löyly pääsee vapaasti kiertämään! Tynnyrisauna on käsitelty ulkopuolelta puunsuoja ainella.

Tiedämme, että sauna rentouttaa fyysisesti ja henkisesti sekä antaa miellyttävän ja rauhallisen olon. Tutkimusten mukaan sauna vaikuttaa myönteisesti myös nukkumisen. Saunominen lisää syvän unen määrää ja riittävän syvä uni vaikuttaa positiivisesti muistitoimintoihin, oppimiseen ja ongelmanratkaisukykyyn. Hyvän unen kautta saunominen edesauttaa ajattelua ja siten tärkeiden päätösten tekemistä.
Aktiiviset saunojat sukupolvi toisensa jälkeen osoittavat saunan vetovoiman. Sauna sitoo suomalaisia yhteen.
Kyllä se on saunomisesta tuleva rentoutuminen ja hyvä mieli, jotka varmasti saunakulttuuria ylläpitävät ja säilyttävät.
Yksiselitteistä saunamallia ei ole olemassa. Hyvä saunomiskokemus syntyy saunarakennuksen lisäksi tunnelmasta ja saunomistapahtumasta itsestään.

KYLPYTYNNYREIDEN puuosat valmistetaan kuusista, jota lähes kaikki muutkin valmistajat käyttävät tynnyreiden valmistuksessa. Kaminanpiippu ja tynnyriä sitovat pannat ovat ruostumatonta terästä. Kamina on valmistettu 3mm vahvasta merialumiinista. Alumiinilla on 15 kertaa parempi lämmönjohtokyky kuin ruostumattomalla teräksellä. Se merkitsee sitä, että tynnyrin lämmittämiseen kuluva aika ja polttopuiden määrä on alumiinisella kaminalla n.30% pienempi. Alumiini kamiinan käyttöikä on pidempi ja kuitenkin se on 25% kevyempi.

Kylpytynnyrin alustaksi on hyvä valita altaan täyden painon kantava tasainen alusta.
Kylpytynnyrin alustalle on hyvä asettaa myös muutama korokepuu, jotta tynnyrin pohja pysyisi riittävän kuivana eikä alkaisi lahoamaan. Kylpytynnyrin ympäristö on myös suotavaa pitää puhtaana kasvillisuudesta.

KYLPYTYNNYRIN voi täyttää vesijohtovedellä, kaivovedellä, järvivedellä tai merivedellä, kaikki käy. Nykyisin on saatavana paljon erillaisia allaskemikaaleja, joilla voi pidentää veden vaihtoväliä. Suosittelemme peseytymistä ennen tynnyriin menoa.

KYLPYTYNNYRIÄ voi tarpeen vaatiessa pestä, vaikka mäntysuovalla.

Ensimmäisellä täyttökerralla tai pitkän tyhjillään olon jälkeen, tynnyri vuotaa. Se on aivan normaalia ja vesi turvottaa tynnyrin tiiviiksi. Ensimmäisellä kerralla turvotus kestää n. vuorokauden.

Kaminaan EI SAA laittaa tulta ennenkuin vesi on piipunjuuren yli 2cm.

Jos TYNNYRISSA pidetään talvella vettä, sitä ei saa päästää jäätymään.

Tynnyrin ostajalle takaamme nautittavat kylpyhetket Suomen viileisiin kesiin ja vielä viileämpiin talvi-iltoihin.

Tesler Grupp teslersauna@gmail.com

Rakkaalla lapsella monta nimeä: kylpytynnyri, palju, ihmispata, kylpypalju, hulju, lämpöallas...

KYLPYTYNNYRI KUULUU SUOMALAISEEN KULTUURIIN!